Gezond en Vitaal met Fysische Vaattherapie!

Gezondheid en vitaliteit: Persoonlijke en zakelijke winstpakkers! 

Van jongsafaan is mijn focus op gezondheid. In feite vanaf mijn 16e noodgedwongen toen mijn belangrstelling voor voeding, kracht- en cardiotraining, vitamines en mineralen zich begon te ontwikkelen. Nu zie ik dat als een groot pluspunt dat ik daar altijd volop tijd aan heb besteed. 
Tegenwoordig is dit voor veel mensen een belangrijke focus. 

Mijn grootste ontdekking op dit vlak is Fysische Vaattherapie! 

In ons lichaam bevinden zich 100.000 km microbloedvaatjes die dus ook letterlijk doorbloed dienen te worden, ook wel microcirculatie genoemd. Besef dat dit 2,5 keer de omtrek van de aarde is en een heel voetbalveld rood kan laten kleuren. Fascinerend vond ik dat toen ik het hoorde. Temeer daar dit bijna 75% uitmaakt van onze gehele bloedsomloop. Naarmate we ouder worden nemen klachten, kwalen en ziekten toe. Heel vaak is die een gevolg van leefprincipes, doorbloeding en de aan- en afvooer van voedingsstoffen. De macro en micro bloedsomloop nemen ten gevolge van o.a. stress, veroudering en minder goed leef- en voedingspatroon duidelijk en aantoonbaar af bij velen. 

Medische apparatuur:
Ik ben begin maart medische apparatuur van absolute topkwaliteit tegen het lijf gelopen die de doorbloeding tot 30% verbetert en dat gedurende 24 uur indien gewenst. We bereiken hiermee spectaculaire resultaten i.c.m. de laatste inzichten op het vlak van gezondheid en vitaliteit in het algemeen. Zo kon mijn eigen moeder (74) nog amper lopen en nu na 7 maanden het gebruik van de apparatuur kan ze met gemak 2 km. lopen zonder problemen. Bij mijzelf is een ruggewervel probleem ten gevolge van een autro-ongeluk nu verleden tijd. Mijn energielevel en dat van vele gebruikers is verbeterd en dat is ook erg fijn voor alle betrokkenen. Zelf ervaar ik dit als één van de beste investeringen van mijn leven en v.w.b. gezondheid: de ALLERBESTE!

Graag laat ik daar meer over zien en vertel ik hierover tijdens een persoonlijk onderhoud of een groepsbijeenkomst bij ons op kantoor.

Bel me op 06-54935420 of danny@grow.nl 

 

Het bericht is geschreven op 06-11-2016 20:26 | Reacties (0)


Reactie toevoegen


Captcha

Voorgaande blog berichten
Danny's nieuwe boek

'Doeltreffend Leiderschap'
gebaseerd op 25 jaar
ervaring gratis ontvangen?Van der Giessen Business Partners
Bolero 49
3335 EC Zwijndrecht
Tel. 06 - 54935420
E-mail:
Algemene Voorwaarden
Ontwerp Av@nt